Promene u sobi

 


Sedim tako i razmišljam...kako je nekada bilo lepo i  bilo je lepo. 😂 Šalim se.

Sređivala sam bila sobu, ne znam ni kako bih je nazvala... gostinska soba - ostava - svaštara... Zaista ne znam. 🤭 Uglavnom, sređivala sam je skroz. I sada ležimo i razmišljam šta bih sve ja u toj sobi promenila.


Prvo i osnovno - promenila bih boju zidova. Ne znam kada se zadnji put ta soba krečila, ali mislim da je krajnje vreme da se okreči opet. U koju boju? Uopšte nije bitno, samo da se osveži.

Druga stvar - promenila bih orman-plakar kako god da se ovo zove. Ne sviđa mi se što ima više malih kao ormarića, mislim deluje kao wow ima puno ali brate nema mesta za puno stvari. Zatim ne sviđa mi se što nije do dole nego do pola - jer je onaj fazon da dole bude krevet.




Evo ovako izgleda. Mislim ne baš tako ali slično. Bezveze je. Gaziš po krevetu da nađeš tj uzmeš stvari. Tako da bih to izbacila i uzela ovako neki.




Sa dosta pregrada i pomogućstvu da su klizna vrata. 😂🤭


Treća stvar što bih promenila jeste stari dvosed-trosed (ne znam tačno ni šta je). Dvoumim se, doduše, da li bih uzela opet neki trosed, da može da se sedi i da lepo izgleda, a kad se otvori da mogu dve osobe da spavaju.





Ili da uzmemo neki za jednu osobu. 




I poslednja stvar (mislim da je poslednja) koju bih promenila, tj u ovom slučaju stavila, jesu zebraste zavese.




Sve slike su skinute sa neta, nisu moje niti ih predstavljam kao moje.


Do sledećeg posta,

 laku noć. 😘

Коментари

Популарни постови са овог блога

Vraćam se po ko zna koji put 😂

Oriflame - wish list #1