Rođendan...

Na današnji dan, rodila se osoba koju volim najviše. Danas bi napunila 62 godine. Njene čuvene 62 godine koje nije dočekala. Nepunih godinu dana, govorila je uporno kako ima 62 godine iako je imala 61. Neko smanjuje, a ona je povećavala broj godina. Čekala je 62 godinu da ode u penziju... i nije je ni dočekala.
 

Mama, srećan ti rođendan ♥ iako nisi sa nama više! :'(
 

Prošli rođendan mi nije ni čestitala, ne zato jer je zaboravila, nego eto tako.. Bila sam kao ljuta i rekla joj "Doćiće taj 9. mart, neću ni ja tebi čestitati rođendan!"... kao da sam znala. 
Evo, 9 mart je tu, a ja ne mogu da te zagrlim, poljubim i čestitam rođendan! :(
 

Nije volela poklone, pa smo se pre par godina dogovorile da kad god hoću njoj nešto da poklonim, da poklonim ustvari sebi.
To sam uradila i ove godine. Za njen dan poklonila sam sebi nešto... Tetovažu, koja je posvećena isključivo samo njoj. Ja volim to, a ona protiv toga nikad ništa nije imala.
 

Mama, volim te i nedostaješ kao prvog dana! I kao što tetovaža kaže:
"UVEK U MOJIM MISLIMA, ZAUVEK U MOM SRCU!"♥♥♥




Коментари

  1. Iako sam ti već napisala u nekom od prošlih postova, zaista mi je žao što se sve tako izdešavalo. Ovaj post me je još više ganuo i podsjetio na to da ne uzimam roditelje zdravo za gotovo i da svaki trenutak s njima što više proživim, što se istinski i trudim. Iako tužan, divan je post, jer se vidi koliko si je voljela.❤️

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Vraćam se po ko zna koji put 😂

Oriflame - wish list #1

Promene u sobi